Menu
Your Cart

МУЛТИ СПЛИТ

Бренд: Vivax Шифра: 07CH21AEMI/I
овој уред не е самостоен и како таков мора да се комбинира со надворешна единицаOsnovne karakteristike Rashladno sredstvo: R32Buka - UJ: 40Jačina zvuka pri standardnim u: 54Vrsta uređaja: Zidna unutarnja multi split jedinicaDimenzije i masa Neto dimenzije - širina: 805Neto dimenzije - visina: 2..
8,260ден.
Бренд: Vivax Шифра: 09CH25AERI/I+
овој уред не е самостоен и како таков мора да се комбинира со надворешна единицаOsnovne karakteristike Rashladno sredstvo: R32Buka - UJ: 21.5Jačina zvuka pri standardnim u: 56Vrsta uređaja: Zidna unutarnja multi split jedinicaDimenzije i masa Neto dimenzije - širina: 802Neto dimenzije - visina:..
9,990ден.
Бренд: Vivax Шифра: 09CH25AERI/I+ GOLD
овој уред не е самостоен и како таков мора да се комбинира со надворешна единицаOsnovne karakteristike Vrsta uređaja: Zidna mono split jedinicaDimenzije i masa Neto težina: 8.6Ostale karakteristike Jamstveni rok: 60..
10,550ден.
Бренд: Vivax Шифра: 09CH25AERI/I+ SILVER
овој уред не е самостоен и како таков мора да се комбинира со надворешна единицаOsnovne karakteristike Vrsta uređaja: Zidna mono split jedinicaDimenzije i masa Neto težina: 8.6Ostale karakteristike Jamstveni rok: 60..
10,550ден.
Бренд: Vivax Шифра: 12CH35AERI/I+
овој уред не е самостоен и како таков мора да се комбинира со надворешна единицаOsnovne karakteristike Vrsta uređaja: Zidna mono split jedinicaDimenzije i masa Neto težina: 8.6Ostale karakteristike Jamstveni rok: 60..
11,470ден.
Бренд: Vivax Шифра: 12CH35AERI/I+ GOLD
овој уред не е самостоен и како таков мора да се комбинира со надворешна единицаOsnovne karakteristike Vrsta uređaja: Zidna mono split jedinicaDimenzije i masa Neto težina: 8.6Ostale karakteristike Jamstveni rok: 60..
11,470ден.
Бренд: Vivax Шифра: 12CH35AERI/I+ RED
овој уред не е самостоен и како таков мора да се комбинира со надворешна единицаOsnovne karakteristike Vrsta uređaja: Zidna mono split jedinicaDimenzije i masa Neto težina: 8.6Ostale karakteristike Jamstveni rok: 60..
11,470ден.
Бренд: Vivax Шифра: 12CH35AERI/I+ SILVER
овој уред не е самостоен и како таков мора да се комбинира со надворешна единицаOsnovne karakteristike Vrsta uređaja: Zidna mono split jedinicaDimenzije i masa Neto težina: 8.6Ostale karakteristike Jamstveni rok: 60..
11,470ден.
Бренд: Vivax Шифра: 12CH35AERI/I+ SILVER MIRROR
овој уред не е самостоен и како таков мора да се комбинира со надворешна единицаOsnovne karakteristike Vrsta uređaja: Zidna mono split jedinicaDimenzije i masa Neto težina: 8.6Ostale karakteristike Jamstveni rok: 60..
11,930ден.
Бренд: Vivax Шифра: 09CH25AEVI/I GRAY MIRROR
овој уред не е самостоен и како таков мора да се комбинира со надворешна единицаOsnovne karakteristike Rashladno sredstvo: R32Buka - UJ: 37.5Predviđeno opterećenje pri gri: 0Jačina zvuka pri standardnim u: 37.5Jačina zvuka pri standardnim u: 0Max. dužina cijevi: 0Max. visinska razlika: 0Prednap..
12,380ден.
Бренд: Vivax Шифра: 12CH35AEVI/I2s GOLD
овој уред не е самостоен и како таков мора да се комбинира со надворешна единицаOsnovne karakteristike Rashladno sredstvo: R32Buka - UJ: 0Predviđeno opterećenje pri gri: 0Jačina zvuka pri standardnim u: 0Jačina zvuka pri standardnim u: 0Max. dužina cijevi: 0Max. visinska razlika: 0Prednapunjena..
13,300ден.
Бренд: Vivax Шифра: 12CH35AEVI/I2s GRAY MIRROR
овој уред не е самостоен и како таков мора да се комбинира со надворешна единицаOsnovne karakteristike Rashladno sredstvo: R32Buka - UJ: 0Predviđeno opterećenje pri gri: 0Jačina zvuka pri standardnim u: 0Jačina zvuka pri standardnim u: 0Max. dužina cijevi: 0Max. visinska razlika: 0Prednapunjena..
13,300ден.
Прикажи 1 до 12 од 29 (3 Страна(и))
Нашиот сајт користи колачиња (cookies). Со продолжување на користење на сајтот или кликнување на “Во ред” се согласувате со користењето на колачињата и тоа: неопходни колачиња, претпочитани, статистички, маркетиншки, колачиња за перформанси и функционалност и колачиња од социјални медиуми. Некои од овие колачиња се поставени од надворешни провајдери (трети страни). Политика за колачиња.